Branding

√ Ben jij al het gezicht van jouw bedrijf?
√ Wil jij een snellere sociale connectie met je klanten creëren?
√ Heb jij een visuele branding die jouw verhaal vertelt?
√ Wil jij jouw zichtbaarheid online vergroten op de social kanalen?
√ Wil je ideale klanten aantrekken door visuele branding?
√ Wil je beeld dat opvalt?


Steeds meer bedrijven zien in hoe belangrijk het is om het bedrijf een persoonlijk gezicht te geven. Maar heb jij dit al? Dit is het moment om door te pakken, stil zitten is kansen missen. Een nieuwe boost voor jouw bedrijf. Dat jouw bedrijf klaar is voor een re-start! Met foto’s die spreken. Wij plannen geregeld diverse dagen in om social-branding-shoots te fotograferen. Waarbij we mooie foto’s van jou gaan maken. Op een mooie shootlocatie.


V E E L G E S T E L D E V R A G E N

Moet ik model zijn als ik bij jullie kom?
Uiteraard niet, je mag zelfs zenuwachtig zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wat mooi is, welke pose bij jou past en hoe we jou op jou mooist kunnen fotograferen.

Moet ik BN-er zijn als ik bij jullie kom?
Door ons werk voor de magazines wordt dit veel gedacht. Dat wij alleen BN-ers fotograferen. Dit is niet correct. Wij fotograferen ook ondernemers en bedrijven. Je bent dus welkom bij ons.

Waar vind de shoot plaats?
De shoot kan plaatsvinden in onze prachtige nieuwe studio, Studio Evoque. Dit is een hele lichte, ruime daglicht studio. We werken over het algemeen alleen met daglicht omdat dit veel zachter is. Wil je een andere locatie dan gaan wij samen op zoek naar een locatie die bij jouw BRANDING past. Kosten hiervoor zijn in pakket 1 meegerekend tot een max bedrag van 250 euro. Bij pakket 2 shooten wij bij Studio Evoque

Hoe en wanneer kan ik mijn favoriete foto’s uitkiezen?
Direct na de shoot bekijken we het resultaat. Bart maakt een voorselectie van de mooiste beelden en samen gaan we hier door heen. Je kiest op dat moment welke foto’s je graag wilt kopen. Uiteraard betaal je dus alleen voor de foto’s die jij het allerliefste wilt. Dit is vaak een moeilijker moment dat de fotoshoot zelf want een keuze maken uit al het prachtige beeld is bijna niet te doen, het liefst neem je ze allemaal mee naar huis.

Wat kost een shoot?
De tarieven staan bij de pakketten. Boven op deze pakketten mag je altijd meer beeld bijbestellen, ook deze prijs staat vermeldt bij de pakketten. Gemiddeld ligt de prijs van een fotoshoot tussen de 2000 tot 3000 euro.

Waarom hebben jullie geen keuze voor een hele grote beeldbank?
Omdat wij voor kwaliteit boven kwantiteit gaan. Wij willen dat jij alleen de allerbeste foto’s uitkiest en niet kiest om het kiezen om op een aantal van bijvoorbeeld 80 foto’s te komen.

Waarom kies je voor ons?
Omdat wij staan voor kwaliteit en wij zijn gewoon een ontzettend leuk stel om mee samen te werken. Naast onze shoots met BN-ers fotograferen wij ook veel mensen die het niet gewend zijn om op de foto te gaan. En dit lukt altijd! We zijn echte mensen mensen, bij ons geen drempel, geen druk. Dat maakt het werken met ons zo fijn. Plus wij zullen met je meedenken: voor, tijdens en na de shoot. Een belletje of mailtje en alles wordt geregeld.

Deze ondernemers gingen je voor!

Ik wil even met je delen dat mijn website inmiddels live is met jouw mooie foto’s. Nogmaals dankjewel. Veel goede en fijne reacties op gehad.

Melanie van der Laan, yoga host

Als illustrator vind ik een mooie, beeldende website belangrijk. Zowel mijn werk als wie ik ben wil ik goed presenteren, omdat ik bij klanten in hun huis of bedrijf kom voor muurtekeningen of creatieven workshops bij me volgen. Met de set aan beelden die Bart en Linda van mij en mijn werk hebben gemaakt, heb ik direct een prachtig basispakket om die presentatie op mijn website een mooie en professionele uitstraling te geven. Het is ontspannen met hen werken en dat zie je terug in het toffe beeld!

Karlijn van de Wier, illustrator

Toen ik besloot om een nieuwe website te laten bouwen, wilde ik graag professionele foto’s die ik zowel voor mijn website als social media kon gebruiken. Ik ben niet echt fan van foto’s laten maken, maar Bart en Linda zorgde ervoor dat ik het zelfs leuk vond. Het leverde niet alleen super mooie foto’s op, waar ik nog steeds goede reacties op krijg, maar het voelde ook echt als een verwendag voor mijzelf. Dit kwam naast de gezellgheid ook doordat ik niet hoefde na te denken over kleding, make-up en haar. Ik ben nog altijd heel erg blij met het resultaat!

Marlou Minten, online marketing professional

Ik wilde graag een professionele fotoshoot voor mijn website en social media. Alleen ik houd eerlijk gezegd niet van poseren voor de camera, voelt zo onnatuurlijk. Maar bij Bart en Linda voelde het totaal niet onnatuurlijk en kon ik mij tijdens de shoot steeds meer onspannen en kreeg ik er zelfs lol in, wat je terug ziet ik op de foto’s. Absoluut dankzij deze twee.

Sonja Akkies / Virtueel Assistent

Ik was best onzeker geworden door onaardige fotografen, maar Bart stelde mij gerust en gaf mij het gevoel dat ik een natuur talent was. Ik gebruik Bart zijn foto’s al jaren. Linda is ondertussen mijn vaste visagiste, zij maakt mij altijd heel natuurlijk op. Ik ben helaas ook wel eens heel slecht opgemaakt, door een andere visagist. Dan kun je meteen als je foto’s weggooien. Een goede visagie is daarom de basis van de perfecte foto.

Femke Hogema / spreker, trainer en auteur